Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

BAUER BASICS kopen

LA-PAM is exclusief dealer van BAUER BASICS.  Het Nederlandse sieraden merk produceert oorbellen met een chique, sportieve uitstraling. De oorbel-hangers zijn los te verkrijgen, of met een creool in drie verschillende maten. Hierdoor kun je jouw outfit perfect complementeren met een bijpassende set oorbellen en zie je er altijd goed uit! Mix en Match!

Gebruikte materialen

Bauer Basics maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, verantwoorde materialen (restanten uit de voedselindustrie). Deze materialen worden gecombineerd met zilver en goud op zilver. Alleen voor het materiaal ‘schildpad’ wordt afgeweken van het natuurlijke: de schildpad is gelukkig een beschermde diersoort. Hiervoor maken zij gebruik van krasvrije acetaat, bijna niet te onderscheiden van echte schildpad.

BAUER BASICS: Mix & Match..

De oorbellen van BAUER BASICS zijn exclusief omdat je ze zelf kunt samenstellen. Kies uit verschillende hangers en druppels, alles is los verkrijgbaar zodat je jouw eigen look kunt creëren met deze bijzondere en waardevolle sieraden. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

BAUER BASICS kopen doe je in Bunschoten-Spakenburg bij LA-PAM!

Filter products Showing 1 - 12 of 21 results
Prijs
Merk
Maat
Soort
Filter products Showing 1 - 12 of 21 results
Prijs
Merk
Maat
Soort