Toont alle 6 resultaten

Het verhaal van de ontwerpster: QOSS

QOSS is een ode aan Kos, het Griekse eiland waar ik -na een woelige periode in mijn leven- rust en bezinning vond. Het was alsof moeder natuur een arm om mij heen sloeg en vertelde dat het zo goed was……ik voelde mij vrij! Meer dan ooit wilde ik dit fijne, vrije, zuivere gevoel vasthouden.
Trouw blijven aan mezelf en mijn creativiteit uiten. Van daaruit ontstond in de zomer van 2014 QOSS. Zonder moeite vloeiden er mooie dingen uit mijn handen en werd ik iedere dag blij en dankbaar wakker om te mogen doen wat mij plezier geeft en blij maakt.
Dankbaar ben ik voor wat de prachtige natuur en de mensen van dit eiland mij vertelden. Qoss staat, naast kracht, stoer en authentiek, voor rust, voor liefde voor jezelf en je medemens. In het bijzonder voor respecteren waar je mee werkt en met wie je werkt.
Inmiddels werk ik niet meer alleen, ik voel mij rijk met de mensen om mij heen. Ze zijn mij dierbaar en geven vanuit hun kracht mede vorm aan QOSS. Het voelt voor mij daarom natuurlijk om te praten in wij en ons.
Sinds september 2015 zijn wij onze producten met veel vreugde actief in de markt gaan zetten. De producten van QOSS zijn puur, origineel, stoer, zelfontworpen en worden met de hand -en veel liefde- in Nederland vervaardigd.
Wij werken voornamelijk samen met Nederlandse bedrijven die -net als wij- respect hebben voor de natuur en meegaan in een groen productieproces.
Door het handwerk zou er een kleine afwijking kunnen ontstaan tussen de foto en jouw item van QOSS.
Wij streven continue naar verbetering. Heb je op- en/of aanmerkingen, laat het ons weten via het contactformulier onder het kopje “klantenservice” op de site . Wij willen graag met onze klanten meedenken en streven altijd naar de juiste oplossing.
Dank je wel voor jouw interesse in onze producten.

Filter products Showing all 6 results
Prijs
Merk
Materiaal
Filter products Showing all 6 results
Prijs
Merk
Materiaal