Resultaat 1–12 van de 55 resultaten wordt getoond

Pimps&Pearls is uit liefde voor de natuur geboren. Ik heb altijd gehouden van natuurlijke materialen en van een nonchalante kledingstijl.
Dus toen ik in 2010 een accessoirelijn opstartte besloot ik dan ook te gaan voor eerlijke sieraden waarmee je snel en eenvoudig elke outfit kunt ‘pimpen’. Pimps&Pearls was geboren.

Verrassend veelzijdig

Bij elk ontwerp ga ik voornamelijk af op mijn buikgevoel maar vraag me wel af: is het comfortabel om te dragen en wat kun je er allemaal mee? Ik vind het leuk eindeloos te combineren, en die mogelijkheid wil ik onze klanten ook geven.
Een uitgekiend ontwerp is hierbij essentieel; daar focus ik dus eerst op. Veel van onze sieraden kunnen opgesplitst worden in meerdere items of onderling gecombineerd worden met andere stukken in een nochalante mix. En omdat leer zo licht en soepel is, draagt het nog aangenaam ook. We ontwerpen en produceren alle sieraden hier in het atelier en dat levert veel unieke creaties op. Onze bedels bijvoorbeeld zijn kleine kunstwerkjes; geen enkele is hetzelfde.

Deze veelzijdigheid en comfort zijn ook het uitgangspunt geweest voor onze sjaals. We gebruiken enkel topkwaliteit wol dat zacht is om te dragen en zijn vorm en veerkracht behoudt.  Dankzij het vernuftig ontwerp kun je ze op verschillende manieren stylen en blijven ze zelfs door weer en wind goed zitten. In onze collectie oer-Hollandse tassen vind je een tas voor elk moment van je dag; eigenwijze, no-nonsense designs in sterk, volnerf leder.

 

Filter products Showing 1 - 12 of 55 results
Prijs
Merk
Kleur
Lengte
Maat
Materiaal
Categories
Filter products Showing 1 - 12 of 55 results
Prijs
Merk
Kleur
Lengte
Maat
Materiaal
Categories