All-Time Favourite (ATF) nu ook verkrijgbaar bij LA-PAM
Over ATF
All-time Favourite = the favourite of all choices during all times
Het Amsterdamse merk All-time Favourites (ATF) is opgericht door Brechje Gondrie.
ATF wil praktische items stijlvol maken. Dit is ontstaan doordat ze zo vaak hippe meiden en dames zagen sjouwen met die niet zo hippe Zweedse blauw/gele shopper. Dat moet anders kunnen! Zo is er een stylish variant ontwikkeld, zodat je vanaf nu in stijl kunt: sjouwen, slepen, op vakantie gaan, boodschappen doen, sporten etc.!
De missie van Brechje is fashion items maken die zó leuk zijn, dat ze jouw all-time favourite worden. Om een all-time favourite te worden, combineren we schoonheid en functie op zo’n manier dat tijd en trends er helemaal niet toe doen. Tijdloze fashion items, dat is wat ze maken!
LA-PAM:
Wij zijn er dan ook heel trots op dat wij ATF als één van de eersten aan kunnen bieden in Nederland. Neem snel een kijkje in onze web-shop en verbaas jezelf over de tassen van dit prachtige merk.
ATF koop je veilig en eenvoudig online in de web-shop van LA-PAM.
Wil je liever de ATF tassen eerst even zien en voelen en beleven? Kom dan even langs in onze winkel in Bunschoten, de Ziel 8A en laat je inspireren door de gehele grote collectie van All-Time Favourite shoppers.
Leuk om cadeau te geven! Of als leuk cadeautje voor jezelf.