DESIGN

Abbacino heeft een duidelijk mediterraan karakter, met de trend van nu voor ogen. De tassen en accessoires hebben een mooie balans tussen creatief en praktisch. Ze onderscheiden zich in innovatieve materialen die vaak op een bijzondere manier verwerkt zijn. De ontwerpen zijn gemaakt met vakmanschap en toewijding, waardoor de collectie zowel modisch, praktisch en comfortabel is op hetzelfde moment. De liefde voor detail is dan ook te zien in alle collecties. De tassen en accessoires zijn te krijgen in leer en andere modische materialen.

HET EILAND MALLORCA

Sebastian en Toni Vandell zijn de hoofddesigners van Abbacino. In 2007 lanceerden zij hun eerste collectie. Middels hun familiebedrijf hebben zij alle kennis verzameld en een mooie plek veroverd in de wereld van modeaccessoires.

De designers hebben zich laten inspireren door het eiland Mallorca. Daar is het allemaal begonnen en die sfeer is nu in de vormen en kleuren van alle creaties terug te zien.

ABBACCINO

Inmiddels zijn de tassen en accessoires van Abbacino over de hele wereld te vinden. De belangrijkste markten zijn o.a.: Spanje, Italië, Frankrijk, Belgie, Rusland, Japan en China.  En gelukkig nu ook in Nederland!

Filter products No products found!
Prijs
Merk
Geuren
Bijzonderheden
Kleur
Lengte
Maat
Materiaal
Soort
Filter products No products found!
Prijs
Merk
Geuren
Bijzonderheden
Kleur
Lengte
Maat
Materiaal
Soort
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.